DEUTSCHHOMEMEDIFAIRNEWSPflegepersonal für die SchweizTEAMFÜR KLINIKENTERMINEJOBSKONTAKTENGLISHHOMEMEDIFAIRNEWSNewsTEAMSERVICESFOR HOSPITALSEVENTSJOBSCONTACTSRPSKIHOMEMEDIFAIRPONUDE TRAŽIŠ NOVOG POSLODAVCA: Želiš u veći grad sa više mogućnosti ili mirniji za porodicu? Veću platu? Anerkennung?HESSEN: Ponuda za odeljenja intenzivne nege, neonatologije, anestezije i neurologijePonude za pet klinika u Rhein-Main regionu za odeljenja intenzivne nege, anestezije i neonatologije Za Univerzitetsku kliniku Frankfurt potrebno pet medicinskih sestara za rad na odeljenju pedijatrijske hemato-onkologijeZA KLINIKU U FRANKFURTU HITNO POTREBNO ŠEST PEDIJATRIJSKIH SESTARA/TEHNIČARAPONUDA ZA DVE MEDICINSKE SESTRE/TEHNIČARA ISTRUMENTARA ZA RAD U OPERACIONOJ SALIZa univerzitetsku kliniku u Hessenu potrebno pet medicinskih/ pedijatrijskih sestara/tehničara sa radnim iskustvom na odeljenjima hemato-onkologije i rada na transplantaciji matičnih ćelija.Otvorena radna mesta za više klinika u Frankfurtu, Offenbachu, Wiesbadenu, Darmstadtu, Mannheimu i u okolini Giessena: copyOtvorene ponude za klinike u Rhein-Main oblasti za rad u OP sali i na intenzivnoj nezi klinike u Frankfurtu, Offenbachu, Wiesbadenu i u okolini Giessena potrebnoMEDIFAIR GmbHSESTRE/TEHNIČARA ISTRUMENTARA ZA RAD U OPERACIONOJ SALIŠEST GINEKOLOŠKO-AKUŠERSKIH SESTARAMEDIFAIR GmbH traži 10 medicinskih sestara/tehničaraZa klinike u pokrajini Hessen tražimo tri medicinske sestre i tehničara za departmane Obaveštenje i konkurs za medicinske sestre/tehničare intenzivne i poluintenzivne nege Copy CopyŽivite i radite u Nemačkoj, niste zadovoljni sa svojim poslom i želeli biste da ga promenite?TIMUSLUGEPROFESIONALCIEVENTSJOBSКОNTAKT
Zentrale: 0049 (0) 6135 70 40 540
facebook.png twitter.png
© 2016 - Copyright MediFair global GmbH & Co.KG - Alle Rechte vorbehalten. | Kontakt | Impressum| Datenschutz
xing2.png Logo-mediFair-GmbH-&-Co.KG 1453501958_flag-germany 1453501970_flag-united-kingdom
DE
1454971823_flag-serbia
Obaveštenje i konkurs za medicinske sestre/tehničare intenzivne i poluintenzivne nege
7. Dezember 2016 | Heiko Gothe
Poštovani kandidati, zahvaljujemo vam se na velikom interesovanju i ujedno obaveštavamo da je grupa planirana za sertifikovani IMC trening u januaru 2017. godine, namenjen med.sestrama/tehničarima sa radnim iskustvom na intenzivnoj nezi već popunjena.

Ovim putem ohrabrujemo i pozivamo sve zainteresovane koji ispunjavaju potrebne uslove da započnu sa prijavama i rezervišu svoje mesto za sertifikovani IMC trening koji planiramo da sprovedemo u martu 2017. godine, nakon kojeg će kandidati biti zaposleni u klinikama po dole navedenim uslovima.

Srdačno vaš,
MediFair GmbH tim.
Za klinike u pokrajini Hessen tražimo medicinske sestre i tehničare za departmane:

Intenzivne nege (opšta, neurološka, kardiološka, kardiotorakalne hirurgije)
NUDIMO:

· Klinike koje srdačno dočekuju novozaposlene
· Neograničeni ugovor o radu i ciljani stručni trening
· Rad 5 dana nedeljno / 38,5 sati, plata po kolektivnom ugovoru
· Moderne uslove rada · izazovno, odgovorno, ali i zahtevno radno mesto koje podstiče slobodu u radu
· Mogućnost kontinuiranog učenje, profesionalnog razvoja i napredovanja
· Plaćanje penzionog osiguranja za bezbrižnu starost
· Podrška u pronalaženju adekvatnog smeštaja, najmu i plaćanju depozita za stan

KRITERIJUMI ZA KANDIDATE: 

srednja medinicinska škola i više od 6 godina radnog staža ili viša/visoka medincinska škola, minimum 3 godine radnog iskustva na odeljenju intenzivne nege/neurologije/neurohirurgije i posedujete B1 sertifikat ili imate ekvivalentno znanje jezika, motivisani ste za rad u Nemačkoj.

MediFair GmbH je tu za Vas!

Poštovani zainteresovani kandidati,

MediFair GmbH je nemačka kompanija koja u oblasti posredovanja stručnih medicinskih kadrova pokušava da u svoj rad implementira nov pristup u kojem se na profesionalan način jednako vodi računa o potrebama, kako kandidata tako i poslodavaca. Naš interes je na prvom mestu briga o interesima naših kandidata, jer zaista verujemo da su zadovoljni klijenti najbolja reklama i preporuka za našu kompaniju. U prethodne četiri godine postojanja našu reputaciju smo gradili upravo na zadovoljstvu klijenata i poslodavaca. Naša kompanija je jedna od rethih na Balkanu koja se bavi stručnim medicinskim kadrovima, a da je uredno registrovana i za to poseduje izdatu licencu od strane Ministarstva za rad i zapošljavanje Republike Srbije.
Ovo su činjenice koje nas ističu i razlikuju od konkurencije u svakom pogledu.
Bilo bi nam izuzetno drago da nas kontaktirate, pošaljete vaša pitanja i aplikacije na mail adresu: heiko.gothe@medifair.net

Srdačno Vaš,

Heiko Gothe
Direktor MediFair GmbH
Zurück
IMG_8845