DEUTSCHHOMEMEDIFAIRNEWSPflegepersonal für die SchweizTEAMFÜR KLINIKENTERMINEJOBSKONTAKTENGLISHHOMEMEDIFAIRNEWSNewsTEAMSERVICESFOR HOSPITALSEVENTSJOBSCONTACTSRPSKIHOMEMEDIFAIRPONUDE TRAŽIŠ NOVOG POSLODAVCA: Želiš u veći grad sa više mogućnosti ili mirniji za porodicu? Veću platu? Anerkennung?HESSEN: Ponuda za odeljenja intenzivne nege, neonatologije, anestezije i neurologijePonude za pet klinika u Rhein-Main regionu za odeljenja intenzivne nege, anestezije i neonatologije Za Univerzitetsku kliniku Frankfurt potrebno pet medicinskih sestara za rad na odeljenju pedijatrijske hemato-onkologijeZA KLINIKU U FRANKFURTU HITNO POTREBNO ŠEST PEDIJATRIJSKIH SESTARA/TEHNIČARAPONUDA ZA DVE MEDICINSKE SESTRE/TEHNIČARA ISTRUMENTARA ZA RAD U OPERACIONOJ SALIZa univerzitetsku kliniku u Hessenu potrebno pet medicinskih/ pedijatrijskih sestara/tehničara sa radnim iskustvom na odeljenjima hemato-onkologije i rada na transplantaciji matičnih ćelija.Otvorena radna mesta za više klinika u Frankfurtu, Offenbachu, Wiesbadenu, Darmstadtu, Mannheimu i u okolini Giessena: copyOtvorene ponude za klinike u Rhein-Main oblasti za rad u OP sali i na intenzivnoj nezi klinike u Frankfurtu, Offenbachu, Wiesbadenu i u okolini Giessena potrebnoMEDIFAIR GmbHSESTRE/TEHNIČARA ISTRUMENTARA ZA RAD U OPERACIONOJ SALIŠEST GINEKOLOŠKO-AKUŠERSKIH SESTARAMEDIFAIR GmbH traži 10 medicinskih sestara/tehničaraZa klinike u pokrajini Hessen tražimo tri medicinske sestre i tehničara za departmane Obaveštenje i konkurs za medicinske sestre/tehničare intenzivne i poluintenzivne nege Copy CopyŽivite i radite u Nemačkoj, niste zadovoljni sa svojim poslom i želeli biste da ga promenite?TIMUSLUGEPROFESIONALCIEVENTSJOBSКОNTAKT
Zentrale: 0049 (0) 6135 70 40 540
facebook.png twitter.png
© 2016 - Copyright MediFair global GmbH & Co.KG - Alle Rechte vorbehalten. | Kontakt | Impressum| Datenschutz
xing2.png Logo-mediFair-GmbH-&-Co.KG 1453501958_flag-germany 1453501970_flag-united-kingdom
DE
1454971823_flag-serbia 95c56a8653fac8ea1185df66b35bda3b
TRAŽIŠ NOVOG POSLODAVCA I KLINIKU? Treba ti manji grad zbog stana i porodice? Želiš u veći grad gde ima više mogućnosti i izazova za tebe? 
Veću platu, nostrifikaciju? 


17.August 2018 | Tibor Kiss
Zurück
MediFair GmbH je tu za Vas! 

Poštovani zainteresovani kandidati, 
Medifair GmbH je nemačka kompanija koja u oblasti posredovanja stručnih medicinskih kadrova pokušava da u svoj rad implementira nov pristup u kojem se na profesionalan način jednako vodi računa o potrebama, kako kandidata tako i poslodavaca. Naš interes je na prvom mestu briga o interesu naših kandidata, jer zaista verujemo da su zadovoljni klijenti najbolja reklama i preporuka za našu kompaniju. U prethodne četiri godine postojanja našu reputaciju smo gradili upravo na zadovoljstvu klijenata i poslodavaca. 

Bilo bi nam izuzetno drago da nas kontaktirate, pošaljete vaša pitanja i aplikacije na mail adresu: 


Srdačno Vaš, 
Heiko Gothe 
Direktor MediFair GmbH

 www.medifair.net      
     Kriterijumi za kandidate:

  • Završili ste redovno srednju medinicinsku školu opšteg ili pedijatrijskog smera; imate minimum pet godina radnog iskustva ili manje u slučaju više/visoke škole; posedujete B1 Pflege ili B2 sertifikat (ili učite za polaganje istih). Radite već u Nemačkoj/imate vizu?
- Preko 20 novootvorenih pozicija na klinikama u Hessenu i regiji Rajne i Majne, u velikim gradovima i klinikama, kao i u manjim mestima za kandidate koji žele mirno mesto za život i povoljnije cene stanova.

  • Početna osnovna plata u zavisnosti od prethodnog radnog iskustva i odeljenja          od 2.600€ do preko 3.000€ bruto
  • Plaćeni dodaci za rad noću, nedeljom i praznicima;
  • Isplata trinaeste plate;
  • Obezbeđen povoljan početni smeštaj od strane klinike
  • Mogućnost usavršavanja i napredovanja;
  • Bez finansijske ili višegodišnje vezanosti za kliniku;
  • Posedujete EU pasoš / Urkunde / već imate vizu/zaposleni ste u DE.
.
         Pri izboru poslodavca ti se nisu ispunila očekivanja? U malom si gradu a želiš u veći gde ima više mogućnosti za tebe... ili je grad u kojem se nalaziš prevelik i preskup za tebe i tvoju porodicu? Želiš da nostrifikuješ svoju diplomu, dobiješ Urkunde i veću platu? Ovo su česta pitanja i nedoumice kod mnogih koji su došli u Nemačku i nisu dobili to što su želeli ili tražili. Možda mi imamo rešenje za tebe.