Under Construction
Zentrale: 0049 (0) 6135 70 40 540
facebook.png twitter.png
© 2016 - Copyright MediFair global GmbH & Co.KG - Alle Rechte vorbehalten. 
xing2.png Logo-mediFair-GmbH-&-Co.KG maintenance-2422173_1280
Kontakt: deutschland@medifair.net
Živite i radite u Nemačkoj, niste zadovoljni sa svojim poslom i želeli biste da ga promenite?
18. November 2016 | Heiko Gothe
Biće nam drago da vam u tome pomognemo!

Poštovani zainteresovani kandidati,

Živite i radite u Nemačkoj, niste zadovoljni sa svojim poslom i želeli biste da ga promenite? Biće nam drago da vam u tome pomognemo!

Ova usluga je za vas besplatna, sve troškove snose naši klijenti – klinike sa kojima sarađujemo. Neophodni uslovi za kandidate:

  • Završenu srednju medicinsku školu, položen državni ispit i 6 ili više godina radnog iskustva bez prekida ili
  • Završena viša/visoka medicinska škola i položen državni ispit · Minimum B1 sertifikat ili ekvivalentno znanje jezika Ili
  • Završen proces nostrifikacije u Nemačkoj (dobili ste Urkunde)
MediFair GmbH je nemačka kompanija koja u oblasti posredovanja stručnih medicinskih kadrova pokušava da u svoj rad implementira nov pristup u kojem se na profesionalan način jednako vodi računa o potrebama, kako kandidata tako i poslodavaca.

Naš interes je na prvom mestu briga o interesima naših kandidata, jer zaista verujemo da su zadovoljni klijenti najbolja reklama i preporuka za našu kompaniju. U prethodne četiri godine postojanja našu reputaciju smo gradili upravo na zadovoljstvu klijenata i poslodavaca.

Naša kompanija je jedna od rethih na Balkanu koja se bavi stručnim medicinskim kadrovima, a da je uredno registrovana i za to poseduje izdatu licencu od strane Ministarstva za rad i zapošljavanje Republike Srbije.

Bilo bi nam izuzetno drago da nas kontaktirate, pošaljete vaša pitanja i aplikacije direktoru MediFair GmbH Nemačka, na mail adresu: heiko.gothe@medifair.net

Srdačno Vaš, 

Heiko Gothe 
Direktor MediFair GmbH
Zurück
IMG_8845